Andere pagina's

woensdag 25 augustus 2010

Marware Glide Case - Chique en Stoer


De Marware Glide is een echt leren hoes voor de iPhone 4, en het combineert een oogstrelend mooie bescherming en een superhandige pull-out strap, om de iPhone snel tevoorschijn te halen. De Glide is speciaal voor de iPhone 4 vervaardigd en voorziet in een maximale bescherming door de zachte velours binnenkant en de 'dual-purpose' strap die door middel van klittenband zorgt voor een goede afsluiting aan de bovenzijde. Hierdoor zal de telefoon niet snel uit de hoes glijden.

Het systeem werkt simpel: schuif de telefoon in de Glide en de strap (het nylon riempje) schuift gedeeltelijk mee naar beneden. Het deel dat nog over is, wordt over de bovenopening geklapt en door middel van klittenband vastgezet. Hierdoor ontstaat een mooie, veilige afsluiting. Om de telefoon uit de Glide te halen is het lostrekken van de strap en een klein rukje voldoende om de telefoon uit het hoesje te trekken.

De afwerking is prima in orde en aan één zijde is een speciale opening gemaakt voor het opbergen van bijvoorbeeld een bankpasje, creditcard, tankpasje o.i.d.

Goed om te weten is dat de Glide voldoet aan de RoHS norm. RoHS staat voor Restriction of Hazardous Substances, en het komt er in het kort op neer dat er geen milieu-onvriendelijke materialen worden gebruikt.

De Glide wordt verkocht voor €29,00 en is verkrijgbaar in bruin en zwart.

Ons oordeel:
Plus: Mooie afwerking, veilig klittenbandsysteem.
Min: Behoorlijk prijskaartje
Marware Glide verkrijgbaar in zwart en bruin



Geen opmerkingen:

Een reactie posten